Arrangementer 2021 - Randbøldal Borgerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Arrangementer 2021

Arrangementer
 


Arrangementer 2021


I Randbøldal Borgerforening tager vi coronavirus alvorligt
og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger tæt.17. marts onsdag - Fællesspisning Randbøldal Camping - BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST
Fællesspisning kl. 17:30 på Campingpladsen—Husk tilmelding

17. marts onsdag— Borgerforeningens Generalforsamling -
BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST
kl. 19:30 begynder Borgerforeningens Generalforsamling på Randbøldal Camping.  Indkaldelse og dagsorden kan hentes her. Det vil i år også være muligt at deltage via Microsoft Teams.
Uanset om du vil være tilstede fysisk eller via Teams, så husk at melde dig til. Link til mødet i Teams gives ved tilmelding.17. april  lørdag - Ren By & by-forskønnelse
”Ren by” og arbejdslørdag kl. 10:00—vi mødes ved Salen. Vær med til at gøre vores landsby og omegn forårsklar. Vi samler affald og frisker byen op, hvor det er tiltrængt. Efter arbejdet samles vi på Campingpladsen til grillfrokost og hyggeligt samvær.

15. majlørdag- Vandretur i Randbøldals fantastiske natur
Start fra Randbøl Kirke kl. 10.00. Husk Tilmelding.
Oplev nye steder, og hør lokale historier på en vandretur omkring Randbøl og Randbøldal, sammen med den lokale naturvejleder Peer Høgsberg. Vi kommer forbi nogle af de smukkeste steder, og følger på et stykke ad vejen, Vejle Kommunes nye landsbyvandrerute. Turen på godt 5 km er gratis for alle. Den vil foregå i et roligt tempo, men er ikke klapvogns- eller rollator-egnet. Vi slutter kl. ca. 12.30, hvorefter der vil være mulighed for spisning på campingpladsen.  Af hensyn til evt. Corona restriktioner og spisning er tilmelding nødvendig på mail:randboldal.bf@gmail.compå tlf. 20831713, senest mandag d. 10 maj.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu