Borgerforenings fisketur - Randbøldal Borgerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Borgerforenings fisketur

Arkiv > Arkivet > Arkiv 2010

Borgerforenings fisketur

 


Det gik i fisk for borgerforeningen


Tekst N.M. Schaiffel-Nielsen


Refsgård.
Sol fra en skyfri himmel. Ved kanten af Refsgård Put and Take sø vandrede to svaner selvtilfredse omkring. De havde lige i en   drabelig kamp afvist en enkelt indtrængende artsfælle som troede, at der nok var plads til én til. Det var der ikke!

Grunden til at vi var taget til stedet var, at Randbøldal Borgerforeningen havde inviteret sine medlemmer til at komme og fange én eller flere fisk, So man ved 12-tiden kunne grilles og spise i Put and Take søens overdækkede rum.

Så var der bid
Formanden for Randbøldal Borgerforening var et stort spørgsmålstegn. Han havde brugt en del tid på at få annonceret tilbuddet til medlemmerne. Først gennem foreningens eget lille blad som var sendt ud til alle medlemmer. Så gennem Vejle Amts Folkeblad, og senest denne lørdag morgen gennem Radio VLR. -Hvor blev medlemmerne af? Var hans spørgsmål. Der var kommet fire bestyrelsesmedlemmer og tre menige ditto.

Pludselig var alle bekymringer glemt. Kassereren Kirsten Dalsgaard havde fået bid Alle strømmede til for at se hende lande en stor flot ørred.

Så var der grill bagefter
Man må sige, at faciliteterne er i orden i Refsgård. Der var allerede ild i pejsen og så blev de fangede fisk gjort rene, grillet og spist. Til dem der var mere til pølser eller koteletter, ja så var der søget for det. De der var mødt havde en fin dag ved Put and Take søen i Refsgård.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu