Broen ved Rodalvej 1 - Randbøldal Borgerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Broen ved Rodalvej 1

Arkiv > Arkivet > Arkiv 2010 > Broen ved Rodalvej
 

Rodalvej genåbnes

 
 

Tekst og foto.M. Schaiffel-Nielsen

 
 
 
 

Randbøldal. Jeg kan fortælle, sagde formanden for Randbøldal Borgerforening, Knud Damgaard, At Rodalvej bliver åbnet for trafik igen den 25. oktober. Det sker sammen med Vejdirektoratet, hvor vi klipper en rød snor over. Vi kommer tilbage med tidspunktet for åbningen.
Siden midten af september sidste år har alle fra Randbøldal der ville til Vejle måttet køre ad St. Lihmevej – Tørskindvej til Ny Nørup. Det har været et ”rædselssenarie” at køre ad den smalle vej, nærmest en ”asfalteret gedesti”. Store lastbiler, traktorer med dobbelthjul og busser, sammen med fem infame bump på St. Lihmevej har gjort livet for almindelige personbiler til et mareridt

 
 
 
 

Tørskindvej
Rygtet vil vide, at Tørskindvej bliver lukket for trafik. Det betyder, at folk fra Lihme og Lihmskov der skal til Ny Nørup må en tur næsten til Bredsten for at ramme Ny Nørup. Ingeniør Sørens Andersen fra Vejdirektoratet i Skanderborg siger, at man søger at finde en løsning så man kan holde vejen åben, men at der stadig mangler en afklaring på problemet.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu