Det sker der også - Randbøldal Borgerforening

Gå til indhold

Hoved menu:

Det sker der også

Arrangementer
 

Øvrige arrangementer i Randbøldal


Randbøldal-museet tilbyder en række aktiviteter hen over sommeren. Vandeksperimentariet er både for børn og voksne. De indendørs aktiviteter omfatter vævelauget Randbøldal´s arbejdende værksted, produktion af papir og historiske udstillinger. Der er også en lille butik. Se evt. mere under menuen "Erhverv".
Find mere information omkring Randbøldalmuseet på: http://www.vejlemuseerne.dk/museum/randb%C3%B8ldalmuseet
Besøg Vejlemuseerne på:
www.vejlemuseerne.dk

Randbøldal Camping
Der sker meget på campingpladsen i løbet af et år, og dalens borgere er velkomne til at deltage på flere af arrangementerne sammen med campinggæsterne.
Find årets program på: "Attraktioner sæson 2019"
Du kan hente friskt morgenbrød fra kl. 8 i sommersæsonen, fra og med påske

Ranørklerne holder nørkleklub på Skovbrynet 10 fra kl. 19-22 tirsdage i ulige uger. Der er plads til 16 personer, og vi har en lukket gruppe på Facebook, som hedder Ranørklerne. Du kan anmode om at komme med i gruppen eller kontakte Liv thorbjørnsrød på tlf. 22183486.
Pris: 5 kr for sodavand og kaffe. Der er kage/brødordning.

Randbøldal Kogræsserlaug

Lauget blev oprettet i 2009 af lokale borgere for at drive naturpleje af engen mellem Lyngdraget og Kikkenborgvej og for at producere kød på et økologisk grundlag. At det så også er et socialt samlingspunkt for andelshaverne, gør det kun til en endnu bedre ide.
Lauget har 3-4 Angus Aberdeen kvier gående over sommerhalvåret, som typisk slagtes i november, så der er kød i fryseren inden jul. Hver andelshaver køber sig til en 1/4 ko en sæson af gangen.
For mere information eller tegning af andele, kontaktes Gert Gydesen, telf. 22928401 eller Lene H. Jensen, telf. 75837159.

  

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu